Mød Koda på SPOT

I denne uge er vi på SPOT, hvor du kan møde os til debatter, receptioner eller til en uformel snak på vores område i ”Duckville”.

SPOT er en vigtig branchefestival og platform for vækstlagene i dansk rytmisk musik. Derfor er vi stolte af at være samarbejdspartnere på netop denne festival. Og det er vigtigt for os at være tilstede og møde vores medlemmer og måske hjælpe nogen et stykke på vejen i deres karriere. For nylig afholdt vi et mini-seminar  for Koda-medlemmer, der skal optræde på SPOT for første gang.  Her gav tre erfarne branchefolk gode råd til hvordan man forbereder sig til en branchefestival som SPOT fx i forhold til kontakt med agenter og bookere og gode netværkstips.

Koda på SPOT

Under SPOT finder du Koda i ”Duckville” som er området på balkonen ved check ind-skrankerne i Scandinavian Congress Center, som i år for første gang er en del af SPOT-området med to scener. Medarbejdere fra Kodas Forlags- og medlemsservice samt Kommunikationsafdelingen vil være til stede under hele SPOT. 

KarriereKanonen og Årets bedste projekt

De 12 Karrierekanoner spiller fredag og lørdag på ”Filuren”. Fredag aften holder vi reception for Karrierekanonerne, hvor du er velkommen til kolde øl, lakridspiber og bobler på balkonen i ”Duckville”. 

Dagen efter kåres årets vinder af Musikparlamentets Innovationskonkurrence der præmierer det bedste bud på et projekt, koncept eller virksomhed, der skaber værdi på vejen fra komponist til forbruger. Det sker ved en vinderkåring, hvor de tre bedste bud pitches og en vinder udråbes. Efterfølgende er Koda sammen med DJBFA vært for en reception på Godsbanen.  

Musik, film og rettigheder

Kodas forlags- og medlemschef Anne Sophie Schrøder er med i panelet når der diskuteres musik og film hos Promus fredag eftermiddag.

Vi glæder os til at se dig på SPOT Festival den 3. og 4. maj i Århus.

 

Fredag 

 • Kl. 16:00 – 17:00 MUSIKKEN, FILMEN & RETTIGHEDERNE
  Frans Bak, Anne Sophie Schrøder, Ole Dreyer, Mikkel Maltha
  PROMUS, Vester Allé 15
 • Kl. 17:00 – 20:00 KARRIEREKANONEN KONCERTER
  Filuren, Musikhuset
 • Kl. 20:15 – 21:00 KARRIEREKANONEN RECEPTION
  Kolde øl, bobler og lakridspiber
  Duckville, Balkonen v. Kongressalen på Radisson

 

 Lørdag

 • Kl. 16:30-17:45 INNOVATIONSKONKURRENCE
  Pitches og vinderkåring
  Godsbanen, Remisen
 • Kl. 17:45-18:45 RECEPTION FOR INNOVATIONSKONKURRENCEN
  Bobler, brandtaler og kolde øl
  Godsbanen, Remisen
 • Kl. 15:00 – 18:00 KARRIEREKANONEN KONCERTER
  Filuren, Musikhuset 

 

 

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.