Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
2022
Tidligere udbetalinger
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig
Anna Porse Nielsen tiltræder som interim politisk direktør i Koda.

Koda ansætter interim politisk direktør

Anna Porse Nielsen starter i Koda som interim politisk direktør. Hun kommer med stor viden og erfaring fra de indholdsproducerende brancher og kulturområdet. Hendes opgave bliver at varetage Kodas politiske arbejde, bidrage til den strategiske udvikling og være med til at afklare, hvordan det politiske og kommunikationsmæssige arbejde skal organiseres i Koda i fremtiden.

Den 26. februar tiltræder Anna Porse Nielsen som politisk direktør. Hun overtager det politiske og kommunikative område fra Dicle Duran Nielsen, som tiltræder stillingen som administrerende direktør i Danske Medier.

Anna Porse Nielsen har gennem de seneste mere end 15 år arbejdet som strategisk rådgiver i rådgiverhuset Seismonaut. Hun etablerede Seismonaut med afsæt i en vision om at bygge et konsulenthus specialiseret i at få den danske oplevelsesøkonomi højere op på den politiske agenda og skabe de bedste rammebetingelser i de kreative og kulturelle brancher. Før Seismonaut var hun leder af Center for Oplevelsesøkonomi i Rambøll Management, udviklingskonsulent med ansvar for internationalisering i Dansk Erhverv (tidl. Dansk Handel og Service) og eksportrådgiver i Montreal, Canada for Udenrigsministeriet.

 

Jeg er meget glad for, at vi er lykkes med at tiltrække en kapacitet som Anna Porse Nielsen - Gorm Arildsen

 

Med en baggrund i Statskundskab kombineret med flere års arbejde inden for kultur- og oplevelsesøkonomien, et stort netværk, internationalt udsyn og et brændende ønske om at skabe endnu bedre rammebetingelser for musikbranchen vil Anna bidrage til at styrke Kodas politiske, kommunikative og strategiske arbejde.

Kodas direktør, Gorm Arildsen, glæder sig over ansættelsen og ser frem til samarbejdet:

”Jeg er meget glad for, at vi er lykkes med at tiltrække en kapacitet som Anna Porse Nielsen. Vi står overfor store udfordringer i musikindustrien, men jeg er sikker på, at Anna sammen med os kan udvikle den nødvendige politiske og kommunikationsmæssige platform, der kan støtte Koda i arbejdet med at skabe løsninger lokalt såvel som internationalt i de kommende år.”

 

Jeg føler mig enormt heldig - Anna Porse Nielsen

 

Anna Porse Nielsen glæder sig ligeledes til at komme i gang med arbejdet i Koda og musikbranchen:

"Jeg glæder mig til at dedikere mig 100 procent til musikbranchen efter at have arbejdet på tværs af de kulturelle brancher i så mange år. Musikbranchen står overfor store udfordringer i form af nye teknologier, forretningsmodeller og platforme. Det kræver et konstant fokus på hele tiden at styrke de politiske rammevilkår, samtidig med at vi styrker diversiteten og bæredygtigheden i branchen. Det er umuligt at forestille sig en verden uden musik, og jeg føler mig enormt heldig, når jeg nu bliver en del af det hold, der hjælper komponisterne, sangskriverne og musikforlagene med at få betaling for deres arbejde.”