Ronni Vindahl modtog en BMI Urban Award for ”Bitch Don’t Kill My Vibe”. Han ses her (t.v) sammen med Claus Lund Pedersen, international chefkonsulent, Koda.

Danske medlemmer hædret ved BMI´s europæiske award show i London

Der var hyldest og priser til både producer Ronni Vindahl samt Michael Poulsen, Thomas Bredahl, Jon Larsen og Anders Kjølholm , Volbeat, da BMI - den amerikanske rettighedsorganisation - for nylig afholdt deres årlige award show i London.
Producer Ronni Vindahl hyldes for Kendrick Lamar samarbejde

Ronni Vindahl modtog en BMI Urban Award for ”Most Performed Song” i kraft af sin medvirken på Kendrick Lamars ”Bitch Don’t Kill My Vibe” fra LA rapperens anmelderroste og voldsomt succesfulde gennembrudsalbum ”Good Kid, Mad City”.

”Bitch Don’t Kill My Vibe” der var en af sidste års meste afspillede sange på amerikansk radio og TV, er baseret på et sample fra ”Tiden Flyver” - et track som Ronni Vindahl skrev sammen med bl.a. Robin Hannibal (Jessie Ware, Rhye, Quadron), som en del af det danske producerkolletiv Boom Clap Bachelors.

De seneste år har Ronni Vindahl mest været i fokus som producer af MØ’s debutalbum ”No Mythologies To Follow”, hvor han ligeledes er Danish Music Award nomineret som ”Årets Danske Producer” og ”Årets Danske Sangskriver” sammen med Karen Marie Ørsted aka MØ.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Ronni Vindahl udtaler i forbindelse med BMI awarden:

”Det er en sjov oplevelse, at have været en del af et af sidste års meste spillede Urban numre i USA. Det er nok ikke noget, jeg kommer til at opleve igen, men det ligger egentlig meget godt i tråd i forhold til den tilgang som mit team og jeg har haft med hensyn til fokus på udlandet”

Volbeat og Michael Poulsen tog to priser med hjem

Michael Poulsen havde fornøjelsen af at modtage priser i kategorien 2014 London Pop Award Songs for sangen ’Heaven Nor Hell’ fra albummet ’Beyond Hell / Above Heaven’.

Herudover modtog Michael Poulsen, Anders Kjølholm, Jon Larsen og Thomas Bredahl en pris i samme kategori  for sangen ’Still Counting’ fra albummet ’Guitar Gangsters & Cadillac Blood’.

Seneste nyt

17. januar 2018
Anne Linnet – følelser har ingen alder (del 2)
Anne Linnet kræver næppe nogen nærmere introduktion. Med en karriere, som spænder over fire årtier, har hun manifesteret sig på den danske musikscene og rodfæstet sig som en ufravigelig del af dansk musik- og kulturliv. Musikken har altid været der i Anne Linnets 64-årige liv – et liv med musikken, som hun ikke ville være foruden, men som kræver, at man rent faktisk elsker, det man gør – for talent alene gør det ikke, og man kommer ikke sovende til succesen og et mangeårigt karriereforløb.

16. januar 2018
Filmkomponisten Jonas Struck – musikken skal give plads til at filmen kan ånde
Filmkomponisten Jonas Struck har haft et travlt år sidste år. Som komponist på ikke mindre end fem film, bl.a. til den anmelderroste ’QEDA’ og til filmen om tennislegenderne Borg og McEnroe, levner det ikke mange ledige stunder. Filmmusikken er det, der fylder allermest hos den 45-årige komponist, der også har en baggrund fra det nu opløste Swan Lee. Jonas Struck fortæller her om overgangen fra jazzkomponist, til Swan Lee og til at etablere sig solidt som filmkomponist.

16. januar 2018
Danmark blomstrer på Eurosonic Noorderslag 2018
I denne uge drager den internationale musikbranche til Holland for at deltage i den største festival dedikeret til ny europæisk rytmisk musik, Eurosonic Noorderslag. Festivalen sætter i år fokus på Danmark og danske kunstnere. Hele 22 danske navne er i år på plakaten, når festivalen afholdes i den hollandske by Groningen fra den 17. – 20. januar.