Ronni Vindahl modtog en BMI Urban Award for ”Bitch Don’t Kill My Vibe”. Han ses her (t.v) sammen med Claus Lund Pedersen, international chefkonsulent, Koda.

Danske medlemmer hædret ved BMI´s europæiske award show i London

Der var hyldest og priser til både producer Ronni Vindahl samt Michael Poulsen, Thomas Bredahl, Jon Larsen og Anders Kjølholm , Volbeat, da BMI - den amerikanske rettighedsorganisation - for nylig afholdt deres årlige award show i London.
Producer Ronni Vindahl hyldes for Kendrick Lamar samarbejde

Ronni Vindahl modtog en BMI Urban Award for ”Most Performed Song” i kraft af sin medvirken på Kendrick Lamars ”Bitch Don’t Kill My Vibe” fra LA rapperens anmelderroste og voldsomt succesfulde gennembrudsalbum ”Good Kid, Mad City”.

”Bitch Don’t Kill My Vibe” der var en af sidste års meste afspillede sange på amerikansk radio og TV, er baseret på et sample fra ”Tiden Flyver” - et track som Ronni Vindahl skrev sammen med bl.a. Robin Hannibal (Jessie Ware, Rhye, Quadron), som en del af det danske producerkolletiv Boom Clap Bachelors.

De seneste år har Ronni Vindahl mest været i fokus som producer af MØ’s debutalbum ”No Mythologies To Follow”, hvor han ligeledes er Danish Music Award nomineret som ”Årets Danske Producer” og ”Årets Danske Sangskriver” sammen med Karen Marie Ørsted aka MØ.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Ronni Vindahl udtaler i forbindelse med BMI awarden:

”Det er en sjov oplevelse, at have været en del af et af sidste års meste spillede Urban numre i USA. Det er nok ikke noget, jeg kommer til at opleve igen, men det ligger egentlig meget godt i tråd i forhold til den tilgang som mit team og jeg har haft med hensyn til fokus på udlandet”

Volbeat og Michael Poulsen tog to priser med hjem

Michael Poulsen havde fornøjelsen af at modtage priser i kategorien 2014 London Pop Award Songs for sangen ’Heaven Nor Hell’ fra albummet ’Beyond Hell / Above Heaven’.

Herudover modtog Michael Poulsen, Anders Kjølholm, Jon Larsen og Thomas Bredahl en pris i samme kategori  for sangen ’Still Counting’ fra albummet ’Guitar Gangsters & Cadillac Blood’.

Seneste nyt

09. oktober 2018
Lydmor - det har altid interesseret mig at beskrive verden på en måde, som gør den magisk
Hvordan tager man og konverterer mystikken fra en kontrastfyldt, kinesisk storby og mørket og magien fra en natklub i Shanghai og koger det hele sammen til en konceptuel plade, der kan foldes helt ud i et sceneshow? Det ved komponisten, sangskriveren og elektrosangerinden Jenny Rossander med kunstnernavnet Lydmor. Lydmor har man sommeren igennem kunnet opleve blandt andet på Roskilde og på Northside, samt til Gaffa Prisen, hvor Lydmor optrådte nøgen kun iført neon-bemaling bakket op af en række statements om kvinder i musikbranchen. Udtrykket på scenen er en væsentlig del af udpakningen af hendes musik, og ikke mindst for hendes nye plade, som tager afsæt i et længere ophold i Shanghai.

09. oktober 2018
Skriv hits og sælg dem – om co-writing
For nylig inviterede Koda, DPA og DJBFA til det tredje medlemsarrangement i rækken af ’Skriv hits & sælg dem – kreativ på den kommercielle måde’ – denne gang om co-writing. Hit-mageren Marcus Winter-John stod endnu engang på scenen til en aften, som bla. bød på en række praktiske øvelser samt en fælles co-writing session med samtlige fremmødte medlemmer.

08. oktober 2018
Jagten på et hit – på sangskriver-camp i historiske rammer
I ly af Kronborg står Frederik II’s fine, gamle lysthus, Marienlyst, som for nylig dannede ramme om en sangskriver-camp med deltagere fra USA, England og Danmark. Når man nærmer sig slottet, er der ingen tvivl om, at det ikke er lanciers, der er budt op til – utallige beats strømmer ud fra slottets mange værelser og fortoner sig ud i haveanlægget. Bag slottets mure har tyve sangskrivere og producere buret sig inde i en uge, for at lade sig inspirere til at skrive hits, der kan komme ud og leve.