Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Læs om udbetalingerne
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2022
2021
2020
2019
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Selvbetjening
Hjælp til Mit Koda
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Min karriere
Medlemsubsites
Min karriere
Branche- og interesseorganisationer
Brancheguide
Hovedmenu
Musik betaler sig
Ronni Vindahl modtog en BMI Urban Award for ”Bitch Don’t Kill My Vibe”. Han ses her (t.v) sammen med Claus Lund Pedersen, international chefkonsulent, Koda.

Danske medlemmer hædret ved BMI´s europæiske award show i London

Der var hyldest og priser til både producer Ronni Vindahl samt Michael Poulsen, Thomas Bredahl, Jon Larsen og Anders Kjølholm , Volbeat, da BMI - den amerikanske rettighedsorganisation - for nylig afholdt deres årlige award show i London.
Producer Ronni Vindahl hyldes for Kendrick Lamar samarbejde

Ronni Vindahl modtog en BMI Urban Award for ”Most Performed Song” i kraft af sin medvirken på Kendrick Lamars ”Bitch Don’t Kill My Vibe” fra LA rapperens anmelderroste og voldsomt succesfulde gennembrudsalbum ”Good Kid, Mad City”.

”Bitch Don’t Kill My Vibe” der var en af sidste års meste afspillede sange på amerikansk radio og TV, er baseret på et sample fra ”Tiden Flyver” - et track som Ronni Vindahl skrev sammen med bl.a. Robin Hannibal (Jessie Ware, Rhye, Quadron), som en del af det danske producerkolletiv Boom Clap Bachelors.

De seneste år har Ronni Vindahl mest været i fokus som producer af MØ’s debutalbum ”No Mythologies To Follow”, hvor han ligeledes er Danish Music Award nomineret som ”Årets Danske Producer” og ”Årets Danske Sangskriver” sammen med Karen Marie Ørsted aka MØ.

'Kommenter' eller 'Synes godt om' på Kodas Facebook

Ronni Vindahl udtaler i forbindelse med BMI awarden:

”Det er en sjov oplevelse, at have været en del af et af sidste års meste spillede Urban numre i USA. Det er nok ikke noget, jeg kommer til at opleve igen, men det ligger egentlig meget godt i tråd i forhold til den tilgang som mit team og jeg har haft med hensyn til fokus på udlandet”

Volbeat og Michael Poulsen tog to priser med hjem

Michael Poulsen havde fornøjelsen af at modtage priser i kategorien 2014 London Pop Award Songs for sangen ’Heaven Nor Hell’ fra albummet ’Beyond Hell / Above Heaven’.

Herudover modtog Michael Poulsen, Anders Kjølholm, Jon Larsen og Thomas Bredahl en pris i samme kategori  for sangen ’Still Counting’ fra albummet ’Guitar Gangsters & Cadillac Blood’.