Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2024
2023
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Arrangement i Århus: To stream or not to stream..?

Det er det store spørgsmål, som Promus nu forsøger at give nogle svar på, når de onsdag d. 18. april afholder stor debat om streaming som fremtidens musikdistribution, med deltagelse af en lang række brancheaktører – deriblandt vores kommercielle direktør Trine Nielsen.

Ja, det er måske en lidt plat omskrivning af Shakespeares eksistentielle dilemma. Men for mange musikere og musikaktører er den version nok alligevel meget relevant i tiden.
 
For som udviklingen indenfor området buldrer frem herhjemme i øjeblikket med tjenester som Wimp, Rara, Spotify og senest Rdio, og en række nye på vej, er vi i gang med (endnu) et storstillet paradigmeskifte indenfor musikbranchen, der byder på både udfordringer og muligheder – og en hulens masse spørgsmål; Hvordan fungerer det, hvordan kan jeg udnytte det bedst i karrieren, hvordan med indtjeningsmulighederne fremover – er det virkeligt rigtigt, at man skal ha’ over 4 millioner streams for at tjene en minimumsløn, og – nok så væsentligt – bliver streaming den service, der endegyldigt stopper pirateriet?
 
Disse spørgsmål vil vi sammen med Promus forsøge at få besvaret ved arrangementet som samler en række brancheaktører og inviterer til en – forhåbentlig - livlig debat.
 
Blandt deltagerne i panelet kan nævnes vores kommercielle direktør Trine Nielsen, Morten Hjort (Copenhagen Records/Universal), Lasse Lindholm (IFPI), Robert Borges (GAFFA), Mads Vraa (Good Tape Records) samt repræsentanter fra streamingtjenesterne og artist/management-siden. Debatten styres med hård og kyndig hånd af Carsten Ortmann, kulturjournalist/DR2-Kulturguiden.
 
”To Stream Or Not To Stream”-debatten er henvendt til alle interesserede aktører i musikbranchen; labels, managements, publisher, selvudgivere (DIY’s), musikere – og selvfølgelig interesserede musikelskere.
 
Debatten finder sted i Promus, Vester Allé 15 – 8000 Aarhus C - onsdag d. 18. april fra 13:00 – 17:00.

Læs mere på Promus' hjemmeside
 
For yderligere, kontakt: Jesper Mardahl – [email protected] – tlf. 20 21 20 19