Niels Marthinsen

Jeg genopstiller til Kodas bestyrelse. Jeg har været med i fire år; meget tid er gået med vedtægtsarbejde, og nu vil jeg gerne bruge al den indsigt jeg har fået om Koda, både som forretning og som kulturinstitution, til at udvikle og sikre den kollektive forvaltning i en tid hvor vores fællesskab er truet fra mange sider - carve out og svære youtube-forhandlinger er bare to eksempler ud af mange.

Og der er ingen lette løsninger.

Derfor SKAL kollektivet - os alle sammen, på tværs af genre og indkomst - finde sammen om at løfte i flok, om at blive endnu bedre til at øge Kodas omsætning og fastholde Koda som en institution der investerer i fremtiden.

Jeg har lært at repræsentere alle autorers interesser, især i foreningsarbejde og i Statens Kunstfonds legatudvalg og projektstøtteudvalg. Og jeg har trænet bestyrelsesmuskler rundt omkring i over 20 år; se www.nielsmarthinsen.dk.

Jeg tjener kun Koda-penge engang imellem, for mine projekter er ofte år om at blive færdige (se fx www.origins2017.com). Så Kodas kulturelle midler hjælper mig og mange andre gennem hårde år - derfor vil jeg gøre alt jeg kan, for at løfte for os alle sammen.