Anne Dorte Michelsen

Jeg hedder Anne Dorte Michelsen og har været i branchen siden starten af 80’erne. Jeg er sangskriver og tekstforfatter, med et omfattende katalog af sange fra min solokarriere til grupperne Venter på Far og Tøsedrengene. I årtier har jeg turneret med mine sange over hele Danmark, fra kirker til Orange Scene; fra kulturhuse til teatre, haller, festivaller og spillesteder. Jeg synger, spiller klaver, er kapelmester, bandleader og projektansvarlig.

Udover mit musikalske karriere er jeg uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole, Producerassistent fra DR og (næsten) journalist fra Danmarks Jounalisthøjskole. Lejlighedsvist skriver jeg anmeldelser, klummer, debatanlæg mm.

Min brede erfaring, fra mange hjørner af branchen mener jeg, kan være et aktiv i Kodas bestyrelse, ikke mindst i en periode af forandring.

Mit fokus er kampen for ophavsretten og udbredelse af kendskabet til den skabende kunstners livsvilkår.
Og ikke mindst generelt at øge forståelsen for musikkens store og væsentlige rolle i menneskers liv.

I Koda vil jeg desuden arbejde for at organisationens opbygning og virke i høj grad tager udgangspunkt i medlemmernes behov og interesser.

Jeg har været medlem af DJBFA siden 80’erne, og medlem af DJBFA’s bestyrelse fra 83-96, men stiller ikke op som repræsentant for, eller på opfording fra nogen. Jeg synes bare tiden var moden til, igen at gøre en faglig indsats for det område, jeg har været en del af hele mit voksne liv.

 

www.annedortemichelsen.dk