Råd til ansøgningen

Brug tid på at overveje, hvorfor du vil søge netop det job, og hvad der gør dig kvalificeret. Har du spørgsmål, inden du søger, så henvend dig til den kontaktperson, der er nævnt i opslaget.

Der er mange måde at skrive en ansøgning på. Vi kan lide en kort ansøgning og motiveret ansøgning og et overskueligt og informativt cv. Det vigtigste er, at din ansøgning er bygget op på en klar og overskuelig måde. Du bør tænke over, at både det du skriver og måden du skriver på, er med til at give et indtryk af dig som person. Din ansøgning bør bære præg af et grundigt forarbejde og at du har reflekteret over

  • tidligere job, arbejdsopgaver og gerne lidt om de resultater du har opnået
  • hvilke sider af din person du mener er vigtige i det pågældende job. 
Dit cv

Det er vigtig, at dit cv er overskueligt og kan tale for sig selv, så vi hurtigt kan få et overblik over din uddannelse, erfaringer og hidtidige erhvervskarriere samt faktuelle oplysninger, som er relevante i forhold til det konkrete job.

Hvad kigger vi efter?

Vi kigger naturligvis efter, om du er kvalificeret og vil gerne vide noget om dine erfaringer og hvad du konkret har arbejdet med. Samtidig lægger vi vægt på din motivation - hvorfor søger du lige netop dette job - og hvilke muligheder ser du i jobbet?

Ansøgningsfrist

Vi har normalt en rimelig ansøgningsfrist på vores stillingsopslag, men det sker, at vi får så mange ansøgninger at vi vælger at tage annoncen af efter kortere tid. Vi kan derfor kun opfordre til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Kontakt

Jobansøgninger modtages kun via vores rekrutteringssystem. Du kan sende din ansøgning til vores HR-afdeling via dette link.

Som ansøger får du altid svar på din ansøgning.