Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2023
2022
2021
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

Lasse Lindorff

Hvorfor: 
Vi har brug for et stærkt Koda, der forvalter vores rettigheder ordentligt på vegne af medlemmerne og deres forlag. Et Koda der står forrest og sikrer fair betaling for brug af musikken, og at rammeaftalerne bliver forhandlet ordentligt og overholdt, så vi ikke mister de stærke kreative kræfter, som er med til at skabe musikken. Musik er ikke en selvfølge, det er et erhverv og derfor vigtigt, at vi står stærkt og sikrer, at forbrugerne også forstår det. 

Med endnu mere komplekse teknologiske udfordringer i fremtiden og en global markedsplads i dag, er det vigtigt, at vi styrker de internationale samarbejder og har fokus på at optimere arbejdsgange og interne styrker og resurser, så vi kan følge med den udvikling, der går meget hurtig lige nu. Det er vigtigt, at vi bliver ved at investere, så vi står stærkere og er godt rustet nu og i fremtiden. Derudover skal vi sørge for, at de kulturelle midler bliver fordelt rigtigt, så midlerne er med til at sikre vækst i fremtiden. Vi skal satse på og støtte op om eliten indenfor alle genrer samt støtte udvikling af nyt talent, som er med til at sikre fremtidens bæredygtighed. Jeg vil arbejde for et effektivt og stærkt Koda på vegne af forlæggerne. Et Koda der tager ansvar og skaber tillid gennem transparens og kommunikation.

Hvem: 
Mit navn er Lasse Lindorff og jeg er Adm. Direktør og medstifter af forlaget og musikselskabet, GL Music Entertainment A/SJeg har arbejdet med administration og udbredelse af rettigheder i Danmark og resten af verden igennem de sidste 20 år. Vores virksomhed er i dag en af de større nordiske uafhængige forlag med et stort internationalt netværk og administration af mange tusinde rettigheder for klienter og forlag i hele verden. Igennem mit arbejdsliv har jeg arbejdet på begge sider af bordet. Både som musikskaber og som administrativ forlægger. Jeg er meget passioneret omkring musik og mit arbejde og fokuserer på teamwork, udvikling, fremdrift og effektivitet for derved at sikre vækst, resultater og bæredygtighed. Se mere om forlaget www.glmusic.dk