Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.
Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.
 

19. marts - Den digitale musikbranche - i praksis


Her i foråret afholder vi to arrangementer under overskriften ”Den digitale musikbranche”. Til det første arrangement sætter vi fokus på den helt lavpraktiske tilgang til forskellige digitale platforme for markedsføring og distribution.

Således kommer den digitale aggregator DiGiDi og guider os igennem, hvordan du får din musik distribueret til diverse streaming- og downloadtjenester via deres platform. Maiken Ingvordsen fra SoWhatCopenhagen kommer og giver en introduktion til, hvordan du laver en fanside på Facebook og din egen kanal på YouTube. Dagen moderator er Rasmus Rex

Vi slutter traditionen tro af med en lille bid og et glas.

Program

Kl. 16:00 Velkomst
Kl. 16:10 Din adgang til streamingtjenesterne v/ DiGiDi
Kl. 16:40 Lav din egen YouTube-kanal v/ Maiken Ingvordsen
Kl. 17:40 Pause
Kl. 17:50 Lav din egen Facebook fanside v/ Maiken Ingvordsen
Kl. 18:50 Social hour
Kl. 19:15 Tak for i aften 

Har du ikke mulighed for komme, så kan du også følge arrangementet live via Koda stream

Tid & sted
19. marts 2018, kl. 16:00-19:15. Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.
Dørene åbnes kl. 15:30.

TILMELD DIG HER 

Det andet arrangement om den digitale musikbranche afholdes den 4. april. Her træder vi et skridt tilbage og kigger mere overordnet på komponenterne i den moderne tids digitale forretningsmodel. 

De to arrangementer kræver separat tilmelding.

 

Gå bare i gang og lad være med at tænke på, om det nu er godt eller skidt. Du skal ikke bare lave fem sange, men 100. Og få så for alt i verden sangene ud, så du kan få noget feedback fra folk

Cutfather