Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2023
2022
2021
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Job
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

April 2021

Kodas apriludbetaling 2021 faldt torsdag den 15. april. Du kan få et samlet overblik over de inkluderede områder og fremførelsesperioder i Kodas udbetalingskalender

Udbetaling for 2021 påbegyndes på de månedligt udbetalte tv- og radioområder

Ved denne udbetaling påbegyndes udbetaling for fremførelser i 2021 på størstedelen af de månedligt udbetalte radio og tv-områder. Det gælder alle DR’s kanaler, TV3, DK4, Paramount, C More (Hits, First, Stars, Series) og de kommercielle radioer. For TV2’s kanaler startede udbetalingen af 2021-fremførelser allerede op i marts, men fortsættes i denne udbetaling.

Udbetalingerne dækker primært fremførelser i januar, men der er på flere områder også februar-fremførelser, som allerede nu er rapporteret, færdigbehandlet og klar til udbetaling.

Koncert og onlineområder

På koncertområdet er der udbetaling for alle koncerter, hvor musikrapporteringen er færdigbehandlet, og hvor Koda har modtaget alle nødvendige oplysninger fra koncertarrangøren (fx om billetindtægter pr. koncert). Nedlukningen af samfundet har naturligvis medført en markant reduceret koncertaktivitet og denne udbetaling dækker primært koncerter (inklusiv livestreaming) afholdt i løbet af 2020.

På onlineområdet er der årlig udbetaling for hele 2020 på VOD-tjenesterne Filmstriben og C More.

Udland

Udlandsområdet indeholder blandt andet udbetaling af større beløb for brug af Koda medlemmers værker i Sverige og USA, modtaget via selskaberne STIM og ASCAP. Udbetalingerne dækker fremførelser på diverse udbetalingsområde primært i 2020, men der også beløb med fra tidligere perioder. Herudover er der årlig udbetaling for brug af Koda-medlemmers værker i Sydkorea modtaget via selskabet KOMCA. Udbetalingen primært fremførelser på online til og med 2020 samt fremførelse på TV til og med 2019.

Som nævnt ved seneste udbetaling har STIM i deres seneste afregning til Koda trukket tidligere udbetalte beløb for VOD tjenesten Viaplay tilbage, for herefter at erstatte med en ny udbetaling. Det skyldes en rettelse i processeringen, som har betydet, at Stim har måtte processere hele området om. Derfor oplever nogle medlemmer nu minusposter minusposter under de berørte værker i afregningsspecifikationerne på Mit Koda. Koda er uden indflydelse på denne beklagelige fejl.