Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Minutværdier
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2023
2022
2021
2020
2019
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Aftaler
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Tal
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Musik betaler sig

April 2020

 

Udbetaling april 2020

Kodas apriludbetaling blev rykket frem og er udbetalt allerede onsdag den 8. april i stedet for den 16. april, som oprindeligt planlagt. Du kan få et samlet overblik over de inkluderede områder og fremførelsesperioder i Kodas udbetalingskalender

Hurtig udbetaling i en presset tid

På trods af Coronakrisen og et lukket Koda-hus kører driften videre, herunder processerne for musikrapportering og afregning og dermed den månedlige udbetaling. Ud fra en vurdering af, at hurtig udbetaling netop i denne svære tid kan have ekstra stor værdi for Kodas medlemmer, er der blevet gjort en ekstra indsats for at få apriludbetalingen klar allerede før påsken – lidt over en uge tidligere end oprindeligt planlagt. Forhåbentlig vil dette lille fremryk have postiv betydning for mange medlemmer.

Udbetaling for fremførelser i 2020

På de månedligt udbetalte områder tages der nu hul på udbetaling for fremførelser i 2020. På radio og tv-området gælder det primært for fremførelser i januar 2020, men på flere områder er der også en stor del af februar, som er nået at komme med. På koncertområdet er der udbetaling for alle koncerter, hvor musikrapportering og nødvendige oplysninger fra koncertarrangøren er modtaget. Der er også månedlig udbetaling for fremførelser af medlemmernes musik i udlandet, hvilket dog kun dækker 2019 og tidligere.
Bemærk, at DR Ultra, DR K og DR3 fra starten af 2020 ikke længere eksisterer som flow tv-kanaler, men er overgået til DR’s on-demand-univers, og de bliver dermed først udbetalt senere sammen med resten af DR On Demand.
Bemærk ligeledes, at den månedlige udbetaling på Kommerciel Radio ikke inkluderer kanalerne Radio NRJ og MTV Radio, som er midlertidigt udskudt.

Nye udbetalingsværdier

På grund af usikkerhed vedrørende indtægtsgrundlaget på flere radio- og tv-områder er de nye 2020-minutværdier forsigtigt sat, og de ligger på de fleste områder lidt lavere end 2019-værdierne. For Discoverys tv-kanaler har det ligeledes påvirket minutværdierne i nedadgående retning, at kanalerne ikke længere er en del af YouSees kabelpakker.
Den samme generelle nedjustering gælder for udbetalingsværdierne på koncertområdet, hvor der på grund af Coronakrisen forventes en samlet lavere koncertaktivitet i 2020.

Næste udbetaling fra Koda er den 14. maj 2020.

Læs om tidligere udbetalinger