Intranet

Et intranet er en intern firmahjemmeside til brug for medarbejderne i en virksomhed.

Er der udbetaling for området?

Ja der er udbetaling for musik brugt på en intranetside. Det svarer til musik brugt på en hjemmeside,  virksomheden skal indgå en aftale med Kodas kundeafdeling.

Hvornår er der udbetaling?

Musik på intranet udbetales en gang årligt i september måned.

Hvor meget bliver der udbetalt?

Vi kan ikke konkret sætte et beløb på en udbetaling for din musik brugt på et intranet. Der er flere faktorer, som bl.a. størrelse på sitet, der påvirker udbetalingen. Derfor kan vi ikke give eksempler på udbetalinger for området.

Hvordan får Koda oplysninger om brug af musik?

Hvis din musik bliver brugt på et intranet, skal ejerne af siden indrapporterer brugen af musikken, så du kan få betaling. Hvis vi ikke allerede har en aftale med den pågældende virksomhed, sørger vi for, at der indgås en aftale.

Det skal du gøre, hvis din musik er blevet brugt

Hvis din musik bliver brugt i på et intranet eller du har skrevet musik specielt til en intranetside, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt rapportering@koda.dk

Tilladelse og evt. aftale med Koda

Hvis du skal bruge din eller andres musik skal du rette henvendelse til Kodas Kundeservice kunde@koda.dk eller Broadcast og Online afdelingen på medie@koda.dk

Er det nødvendigt at indhente en tilladelse fra rettighedshaveren kan du kontakte Kodas Forlags- og Medlemsservice, som i de fleste tilfælde kan hjælpe med at finde kontaktoplysninger til rettighedshaverne. De kan kontaktes på medlem@koda.dk eller 33 30 63 20.