Livestreaming af koncerter under corona-krisen

Livestreamingkoncerter frem til 31. august 2020

I forbindelse med et stigende antal koncerter, der livestreames under corona-krisen, er der nogle særlige forhold og priser, der gælder. Som alle andre koncerter, er din udbetaling for en livestreamingkoncert beregnet på baggrund af den betaling, som Koda modtager fra arrangøren. 

Er der ingen indtægter forbundet med livestreamingkoncerten, opkræver Koda ikke betaling, og derfor er der heller ikke nogen udbetaling til rettighedshaverne.

Du kan rapportere livestreamingkoncerter via Mit Koda. Husk at skrive i bemærkningsfeltet, at der er tale om livestreaming.

Pris for livestreaming af koncerter frem til 31. august 2020:

  • Livestreaming af koncerter uden betaling er gratis
    Livestreaming af koncerter, som er gratis for forbrugerne, og som samtidig er uden reklamer, uden sponsorater og uden brugerbidrag, kræver i denne periode ikke en betaling til Koda. Dog skal du have en tilladelse, som du kan få ved at skrive til kunde@koda.dk
  • Reduceret pris for livestreaming af koncerter med betaling
    Prisen for livestreaming af koncerter uanset platform, hvor brugeren betaler for at streame, eller som er sponsorfinansieret, finansieret af frivillige bidrag eller reklamefinansieret har følgende reducerede pris:

10 % af bruttoindtægter med en minimumsbetaling på 250 kr. pr. koncert. Hvis du som arrangør vil oprette en musikaftale om livestreaming af koncerter, skal du sende en mail til medie@koda.dk