Værker

Hvordan får Koda besked om mine musikværker?

Det er vigtigt, at du registrerer alle de sange og musikværker, du er med til at skrive, til Koda, via vores online selvbetjening "Mit Koda". Vi udbetaler kun for anmeldte værker. Oplysningerne på din værkregistrering danner grundlag for udbetalingen.

Alle dine værker bliver registreret i en værkdatabase, som også benyttes af NCB og de øvrige nordiske selskaber. Du skal ikke indsende noder, tekster, lydfiler mv. til Koda i forbindelse med dine registreringer af nye originale værker.

Hvad gør jeg hvis jeg er uenig i en værkregistrering?

Er du uenig i en værkregistrering, skal du sende en mail til repertoire@koda.dk Reklamationsfristen er senest 36 måneder efter første udbetaling, men jo før du reagerer, jo bedre.

Hvad sker der hvis jeg har glemt at registrere et værk?

Du modtager udbetaling fra mange områder for fremførelser fra indeværende år. Derfor er det vigtigt at registrere dine værker, mens de er nye, hvis du skal modtage udbetalingen til tiden.

Skulle det ske, at du ikke har fået registreret et værk, før det bliver fremført, mister du ikke retten til det optjente beløb, for beløbet bliver stående på værket. Når du så efterfølgende anmelder værket, kommer beløbet til udbetaling i den førstkommende udbetaling.

Men du skal være opmærksom på, at registrere værket inden for reklamationsfristen på 36 måneder fra udbetalingsdatoen.