Koda på SPOT 2018

Fredag den 11. maj er Koda på SPOT-festivalen. 

Du kan finde os i foyeen på Hotel Radisson Blu mellem kl. 10:00 – 18:00, hvor du kan få svar på alt vedrørende musikrettigheder samt dit Koda-medlemskab. Er du endnu ikke medlem, kan vi også hjælpe dig med det.

Test din viden om Koda, og tag Koda-testen – så er du forberedt på, hvad du kan spørge os om på SPOT.

Du finder testen her

Koda på panel

Koda deltager i nedenstående to paneldebatter under SPOT+:

  • Lørdag den 12. maj kl. 10:00 – 11:00 'Musikpodcasten – Udvikling, Udbytte og Udfordringer'

Mød Koda’s bestyrelsesformand, Niels Mosumgaard, som deltager i paneldebatten med fokus på musikpodcasten:

"Den traditionelle musikradio, vi er vokset op med, er under udvikling. Podcasting vinder frem og der opstår spændende tiltag både hos Danmarks Radio og ude i det uafhængige podcasting-miljø, for med udviklingen kommer også helt nye muligheder, men samtidigt også udfordringer. Vi taler udvikling af indhold, hvordan man kommer ud og hvilke udfordringer man er i som podcaster."

Læs mere

  • Lørdag den 12. maj kl. 13:45 – 15:45 'Let´s talk data II' 

Mød Koda’s bestyrelsesformand, Niels Mosumgaard, som deltager i paneldebatten med fokus på 'big data' og udviklingen inden for området:

"Musikforbruget har aldrig været større. Og vi har aldrig vidst så meget om publikum, som vi gør i dag. Tænk fx på den 'big data' som skabes, når millioner af mennesker hver dag streamer musik over hele verden. Hvis vi havde adgang til al den information, som faktisk findes, og ressourcerne til at analysere den, ville vi blive meget bedre til at nå vores publikum. Og spare masser af penge på vores markedsføring. Problemet er, at de færreste af os har adgangen og ressourcerne. Og – må vi være ærlige at sige – heller ikke de fornødne kompetencer. Men på nogle vigtige områder er der hjælp at hente. Også for musikere, sangskrivere og DIY-producenter. På seminaret “Let’s Talk Data” har vi samlet fire aktører, som præsenterer deres respektive tjenester, der på forskellig måde bidrager til en større grad af viden og transparens. De vil også give deres bud på den fremtidige udvikling på området."

Læs mere.