Rapporter koncert

Her finder du en vejledning og en VIDEO til at rapportere en koncert på Mit Koda. Husk at rapportere inden en måned efter koncerten har fundet sted. 

BEMÆRK: Livestreamingkoncerter frem til 1. juni 2020

I forbindelse med et stigende antal koncerter, der livestreames under Coronakrisen, er der nogle særlige forhold, der gælder. Som alle andre koncerter, er din udbetaling for en livestreamingkoncert beregnet på baggrund af den betaling, som Koda modtager fra arrangøren. Er der ingen indtægter forbundet med livestreamingkoncerten, opkræver Koda ikke betaling, og derfor er der heller ikke nogen udbetaling til rettighedshaverne.

Du kan rapportere livestreamingkoncerter via Mit Koda. Husk at skrive i bemærkningsfeltet, at der er tale om livestreaming.

Artistnavn

Her skal du enten finde et tidligere oprettet artistnavn i dropdown menuen, eller oprette et nyt.

Dato, tidspunkt og antal koncerter

Udfyld dato og tidspunkt for koncerten. Du skal skrive 1 i antallet af koncerter, medmindre du har spillet flere koncerter på samme spillested med samme koncertarrangør på samme dag eller over en periode.

Spillested

Her kan du søge på et spillested og vælge det fra listen. Finder du ikke det spillested, du søger, skal du selv oprette et nyt spillested. Du skal som minimum udfylde navn, adresse og postnummer men gerne også kontaktperson og telefonnummer.

Koncertarrangør

Hvis spillestedet og koncertarrangøren er den samme, kan du sætte hak ved "Er spillestedet også arrangør af koncerten?". Når du har sat et hak, bliver oplysningerne kopieret fra spillested til koncertarrangør.

Husk at koncertarrangøren er den, der betaler for koncerten til Koda. Det vil ofte være spillestedet og meget sjældent en booker eller en manager. Hvis du er i tvivl om, hvem der er ansvarlig arrangør, så kontakt eventuelt dit bookingbureau eller tjek kontrakten for koncerten.

Sætliste

Du kan tilføje værker på to måder:

  • Vælg en sætliste du allerede har oprettet. Den kan redigeres på den enkelte koncert eller under menupunktet "Sætliste" i venstremenuen.
  • Tilføj værkerne enkeltvis. Du kan søge både dine egne og andres værker frem. Hvis du ikke kan finde et bestemt værk på listen, kan du selv oprette værket ved at klikke på "Opret nyt", og angive værkets titel, navn og spilletid.
Koncertrapporteringen er sendt, når du har modtaget en kvittering

Din koncertrapportering er først gået igennem, når du ser en kvittering på skærmen og har modtaget en mail. Når du har klikket "Send", har du mulighed for at oprette en sætliste med værkerne fra rapporteringen.