Kontooversigt

Her finder du en vejledning og en VIDEO til hvordan, du søger i dine udbetalinger fra Koda og NCB. Alle oplysninger om hvornår musikken er brugt og hvad, der er udbetalt, er at finde i kontooversigten. 


Se alle detaljer om din udbetaling

På "kontooversigten" kan du søge på udbetalingsdetaljer fra 2014 og frem. Du kan søge på flere forskellige måder ved at vælge fra dropdownmenuen.

  • Kvartaler/måneder: Brug dropdown funktionen og vælg kvartal/måneder.
  • Fremførelsesperiode: Vælg en startdato og en slutdato hvis du ønsker at vide, hvor meget du har fået udbetalt for fremførelser i en bestemt fremførelsesperiode.
  • Udbetalingsperiode: Vælg en startdato og en slutdato, hvis du ønsker at vide hvor meget du har fået udbetalt i en bestemt udbetalingsperiode.
  • Afregningspulje: Her kan du vælge en afregningspulje (Danmark, udland, regulering, uropførelse), hvis du ved hvornår det du søger burde have været udbetalt.
  • Årsoverblik: Viser de sidste 10 års udbetaling pr. år

Bemærk: Resultatet indeholder kun data fra Koda (fremførelse) - ikke NCB (mekanisk) og streaming/downloadtjenester.

Derudover har du mulighed for at afgrænse din søgning til fremførelser i et bestemt land eller vælge et bestemt værk, som du vil se udbetalingen for.

Når du har fået et resultat frem, kan du vælge om visningen skal være pr. værk eller pr land/område,

Hvis du klikker på pilene til venstre, folder du detaljer ud om, hvor værket er blevet spillet, hvor mange gange, i hvilket program og hvad det har givet dig i Kodaudbetaling. 

Eksport af data

Resultatet kan trækkes ud i Pdf eller Excel. Du kan også vælge at få dine data tilsendt på mail og hermed få alle data i Excel (avanceret eksport).Det giver mulighed for at du kan arbejde videre med de aktuelle data bagefter.