Din musik i udlandet

Du kan give os information, når fremførelsen i udlandet er mere end et år gammel (tv-reklamer kan hele tiden oplyses). Koncerter i udlandet skal udfyldes via den normale koncertrapportering på Mit Koda.

 

Sådan giver du os besked om dine fremførelser i udlandet

Processen består af 3 trin.

1. Område

Oplys startdato for fremførelsen/fremførelserne. Husk fremførelsen skal være for mere end et år siden (undtagen tv-reklamer). Oplys hvor din fremførelse har fundet sted. Du skal oplyse hvilket land, område og underområde, der er tale om. Det er ikke alle typer fremførelser i udlandet, du kan forvente udbetaling for, og hvis du rapporterer en fremførelse, der ikke udbetales for, får du automatisk besked på skærmen om, at du ikke kan indsende rapportering.

Hvis din musik er blevet spillet i forskellige lande, områder og underområder, må du lave flere rapporteringer; alternativt kan du under trin 3 vedhæfte en samlet fil med dine oplysninger.

2. Værker
  • Oplys først hvilken artist/band, som har spillet din musik.
  • Vælg eller opret værk og tilføj de værker, der er blevet fremført
3. Fremførelsesdetaljer

Hvis du har yderligere oplysninger om dine fremførelser, må du meget gerne tilføje dem.

  • TV/Radio kanal
  • Film/tv-serie/reklame (ved reklame oplys firma eller produktnavn, evt. som kommentar)

Hvis du har mange forskellige fremførelser, kan du med fordel vedhæfte en fil med dine fremførelsesoplysninger (helst i Excel).

Når du til sidst har trykket  'Send'  får du en kvittering på skærmen og en mail med dine indsendte oplysninger. Vi undersøger derefter nærmere hos det selskab, som forvalter fremførelsesrettigheder i det pågældende land.