Medlem
Forlag
Om Koda
Hovedmenu
Udbetaling
Registrering af din musik
Selvbetjening
Søg støtte
Min karriere
Kontakt og spørgsmål
Medlem
Her får du udbetaling fra
Læs om tidligere udbetalinger
Om din udbetaling
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige områder
Her får du udbetaling fra
Udbetalingsområder i udlandet
Udbetaling
2021
2020
2019
Medlem
Fordeling af andele
Bearbejdelse og ændringer af værker
Selvforvaltning
Medlem
Ofte stillede spørgsmål
Hovedmenu
Udbetaling
Online selvbetjening
Værker
Søg støtte
Udbetaling
TV
Radio
Koncerter
Online
Udland
Øvrige
Online selvbetjening
Hjælp til Mit Koda
Hovedmenu
Hvad er Koda
Organisation
Generalforsamling og bestyrelsesmøder
Om Koda
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Hovedmenu
Min karriere
Medlemsubsites
Min karriere
Branche- og interesseorganisationer
Brancheguide
Hovedmenu
Musik betaler sig

Medlemsseminarer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere til vores mange seminarer og arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder ofte arrangementerne med NCB og Gramex. Vi slutter altid af med en spørgetime.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.
  • Sangskriverinspiration. Her inviterer vi nogle at landets dygtigste sangskrivere til at dele ud af deres erfaringer og give sparring til din musik.

Vi livestreamer ofte vores medlemsseminarer og -arrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda for musikskabere på YouTube.

Medlemsseminarer netop nu!

 

14. december 2021 - Songwriters masterclass med Marcus Winther-John & Joachim Ersgaard

”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.” - Marcus Winther-John 

Efter en længere Coronapause er ”Songwriters masterclass” tilbage! Den 14. december inviterer DPA, DJBFA & Koda til seminar, hvor vi kigger under kølerhjelmen på sangskriverfaget i selskab med Marcus Winther-John.

For at få det maksimale ud af den utæmmede magi og inspiration, som er en del af den kreative proces, skal vi strukturere og konceptualisere. Det afprøver vi sammen for at klargøre, hvordan man får skabt den ultimative ramme om sin sang. Til at hjælpe os får vi også besøg af producer Joachim Ersgaard, som lægger grunden, indspiller og klipper.  

Vi undersøger rummet mellem kreativt kaos og effektiv struktur og inviterer dig ind i processen, når vi skriver en sang sammen på stedet. Vil du være med? 

Seminaret slutter af med lidt julehygge. Husk at medbringe et gyldigt coronapas!

Tid & sted
14. december, kl. 16:30-19:30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist 12. december

26. januar 2022 - Koda Kulturs støttepuljer 2022

Mangler du penge til finansiering af din nye udgivelse? Eller har du brug for arbejdsro til skabe din musik? Koda Kultur uddeler hvert år støtte fra en bred vifte af puljer, og nu kan du komme til seminar og høre om dine muligheder for at søge støtte i 2022. 

Flere informationer følger.