Medlemsarrangmenter

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere til vores mange seminarer og arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder ofte arrangementerne med NCB og Gramex. Vi slutter altid af med en spørgetime.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.
  • Sangskriverinspiration. Her inviterer vi nogle at landets dygtigste sangskrivere til at dele ud af deres erfaringer og give sparring til din musik.

Vi livestreamer ofte vores medlemsseminarer og -arrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda for musikskabere på YouTube.

Medlemsarrangementer netop nu!

På grund af pandemien kan vi lige nu ikke afholde medlemsarrangementer med fysisk deltagelse.

Men fortvivl ikke! Vi er med dig online, hvor vi både livestreamer fra Koda.dk og Facebook og lægger videoer på Koda for musikskabere på YouTube.

 

VI HAR IKKE FLERE AKTIVITETER FØR SOMMERFERIEN, MEN FØLG MED I KALENDEREN, HVOR VI LØBENDE VIL OPDATERE MED KOMMENDE MEDLEMSSEMINARER OG -ARRANGEMENTER.

 

18. august 2021 - Bliv klogere på Koda - webinar for nye medlemmer

Hvordan registrerer jeg mine værker? Hvilke rettigheder har jeg? Hvad kan Koda gøre for mig, og hvad skal jeg selv gøre? Kan jeg søge finansiel støtte hos Koda?

Som helt eller relativt nyt medlem af Koda har du sikkert mange spørgsmål! Og det kan vi godt forstå. Der er rigtigt meget at holde styr på, og derfor afholder vi d. 18. august kl. 16:30-18:00 et webinar særligt henvendt til nye medlemmer, så du kan få en god introduktion til både Koda, dine rettigheder og dine støttemuligheder fra Koda Kultur. Du vil også få mulighed for at stille spørgsmål, så du kan få svar på lige præcis dét, du har allermest brug for.

Til webinaret kan du møde Mette Caroline Holm fra Koda medlemsservice, Jakob Thors, Kodas medlemsjurist og sekretariatet for Koda Kultur.

Webinaret kommer til at foregå i Teams. Du behøver ikke at installere noget software til programmet. Vi sender dig et mødelink til webinaret om formiddagen på selve dagen, og så vil du kunne logge på og følge med fra kl. 16:30.

Vi glæder os til at se dig!

TILMELD DIG HER

Tilmelding senest 15. august

24. august 2021 - Kodas ekstraordinære generalforsamling

Kodas ekstraordinære generalforsamling afholdes den 24. august kl. 15. Læs mere og tilmeld dig her

26. august 2021 - Koda Kultur webinar om den aktuelle udgivelsespulje

Står du over for at skulle udgive din egen musik? Har du finansieringen på plads? Hos Koda Kultur kan du søge støtte til udgivelse.  

To gange om året uddeler Koda Kultur støtte fra udgivelsespuljen. Næste ansøgningsfrist er tirsdag d. 31. august kl. 15, og derfor inviterer Koda Kultur til webinar torsdag d. 26. august kl. 16:30, så du kan høre mere om puljen, hvad du kan søge til, og hvad der skal til for, at du kan ansøge. Du kan også stille spørgsmål, så du er sikker på at have alt klar til at lave den bedst mulige ansøgning.

Webinaret modereres af Bea Fonnesbech Jensen fra Koda Kultur.

Webinaret foregår i Teams. Du skal ikke downloade noget software men bare melde dig til. Så sender vi dig et link på e-mail på dagen for seminaret.

Vi glæder os til at se dig! 

TILMELD DIG HER

Vil du læse mere om Udgivelsespuljen så tjek her