Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder ofte arrangementerne med NCB og Gramex. Vi slutter altid af med en spørgetime.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.
  • Sangskriverinspiration. Her inviterer vi nogle at landets dygtigste sangskrivere til at dele ud af deres erfaringer og give sparring til din musik.

Vi livestreamer ofte vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda for musikskabere på YouTube.

Medlemsarrangementer netop nu!

På grund af pandemien kan vi lige nu ikke afholde medlemsarrangementer med fysisk deltagelse.

Men fortvivl ikke! Vi kommer tilbage, og indtil da vil vi bruge krudtet på at producere nogle Songwriters masterclass videoer, så du stadig kan få inspiration og værktøjer til din egen sangskrivning. Dem kan du se på Koda for musikskabere på YouTube.

 

SE KALENDER OG LÆS MERE OM KOMMENDE MEDLEMSSEMINARER

 

25. februar 2021 - Støttepuljer under Koda Kultur 2021 - webinar
Søger du støtte til en udgivelse? Eller måske et arbejdslegat eller uddannelse? Under Koda Kultur har du mulighed for at søge støtte til en lang række formål, der omhandler dit musikalske virke. Se med når Koda Kultur holder webinar!

Koda Kultur inviterer alle medlemmer til webinar den 25. februar kl. 16 om støttemulighederne under de kulturelle midler. På webinaret vil du blive præsenteret for de forskellige typer legater, du kan søge, og du vil også få mulighed for at stille spørgsmål. Herudover vil tidligere udvalgsmedlemmer fortælle om, hvordan ansøgningerne bliver gennemgået og vurderet.

Webinaret starter med et fælles oplæg for alle deltagere, hvor vi introducerer de puljer, der har bred interesse. Her vil der også være oplæg fra tidligere udvalgsmedlemmer, Martin Stauning og Clara Sofie, som fortæller om deres erfaringer med vurderingen af ansøgninger. Dernæst vil du have mulighed for at blive i webinarets fællesrum (Rum 1), hvor du kan høre mere om puljer for vækstlag, bestillingshonorar og akut støtte, eller du kan rykke over i webinarets andet rum (Rum 2), hvor vi sætter fokus på puljer rettet mod musikforlæggere og større projekter. Læs mere om hvordan dette foregår rent praktisk nederst i mailen.

Dagens program er:

16:00-17:05 Oplæg for alle deltagere (Rum 1)

16:00-16:05: Velkomst og en kort introduktion
16:05-16:30: De mest almindelige støttepuljer under Koda Kultur:
• Arbejdslegat
• Musikudgivelse
• PR
• Rejse
• Uddannelse
16:30-16:50: Det gode projekt v/tidligere udvalgsmedlemmer Martin Stauning og Clara Sofie.
16:50-17:05: Spørgsmål 

17:05-17:15: Pause

17:15-18:15 Oplæg i grupperum

Rum 1
17:15-17:30: Puljer og hjælp til vækstlaget v/ Cecilie Ifversen
17:30-17:45: Bestillingshonorarer v/ Katrine Gregersen
17:45-18:00: Akut behov for støtte v/ Camilla Grausen og Mai-Britt Nielsen
18:00-18:15: Spørgsmål

Rum 2
17:15-17:30: Puljer for Musikforlæggere v/ Hanne Christensen
17:30-17:45: Støtte til større projekter v/ Bea Fonnesbech Jensen
17:45-18:00: Spørgsmål

Praktisk

Du tilmelder dig ved at trykke på linket nedenunder og udfylde skemaet. Op til webinaret vil du så modtage en mail med links til henholdsvis Rum 1 og Rum 2. Vi starter som beskrevet i Rum 1 og i arrangementets anden halvdel, vil du så selv kunne vælge, hvilket rum du ønsker at følge. Har du lyst til at skifte rum undervejs, står det dig også frit for. Du benytter dig bare af de medsendte links.

Har du spørgsmål forud for webinaret så skriv til kodakultur@koda.dk.
Vil du vide mere om Koda Kultur, kan du læse her

Tilmeldingsfristen er nu overskredet

27. april 2021 - Kodas generalforsamling

Kodas generalforsamling forventes at blive afholdt den 27. april i overensstemmelse med de til den tid gældende retningslinjer for forsamlinger. Mere information følger.