Medlemsarrangementer

Få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere. Netværk med andre sangskrivere til vores mange arrangementer. 

 

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Få et overblik over dine rettigheder, og hvor du får betaling for dem. Du bliver klogere på hvad Koda gør og hvordan du bruger Mit Koda. Vi holder arrangementerne med NCB og Gramex og vi slutter af med spørgetime. Ofte er vi også udenfor København.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige erfarne aktører i musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Vi livestreamer ofte vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream

24. februar 2020 - Kunstsalon med filmkomponist Jacob Groth og filminstruktør Lone Scherfig
- om tid og timing, når du arbejder med det store lange format

Arrangeret i samarbejde mellem DKF & Koda

Kender du til at skulle være kreativ på kommando med en tidsfrist hængende over hovedet?

De to prisvindende kunstnere, filmkomponist Jacob Groth og filminstruktør Lone Scherfig, ved om nogle, hvad det vil sige at arbejde disciplineret med tid og timing på den lange bane.DKF og Koda har inviteret dem begge til en samtale med DKFs formand, komponist Bent Sørensen, om disciplin, planlægning af arbejdstid, inspiration på kommando og om at bevare integritet i hele den lange arbejdsproces. Med andre ord: den svære skabelsesproces.

 
Jacob Groth                           Lone Scherfig                       Bent Sørensen
Foto: Søren Rønholt              Foto: Yu Tsai                         Foto: Mette Johnsen

 

Program

17:00-17:05 Velkomst

17:05-18:15 Artist talk med filmkomponist Jacob Groth, filminstruktør Lone Scherfig v/ komponist Bent Sørensen

18:15-18:25 Pause

18:25-18:50 Spørgsmål fra salen

18:50-19:30 Social hour med lidt til ganen

 

ARRANGEMENTET BLIVER OGSÅ LIVESTREAMET - SE MED HER

 

Tid & sted

24. februar 2020, kl. 17:00-19:30 Lautrupsgade 9, kantinen, 2100 København Ø

 

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist 23. februar

 

27. februar 2020 - Kom og hør om arbejdet i Kodas bestyrelse?

Overvejer du at stille op til Kodas bestyrelse? Vil du høre om hvor Koda er på vej hen?

Nu kan du komme og høre om arbejdet i bestyrelsen og om hvordan det er at være med i maskinrummet i Kodas ledelse. Du kan også blive klogere på Kodas rolle i Danmark og internationalt. På mødet kan du møde Kodas formand, Niels Rønsholdt, Kodas direktør, Gorm Arildsen, og et par af de øvrige medlemmer fra bestyrelsen. De vil fortælle om Kodas drift og strategi, om de opgaver og ansvar der ligger i bestyrelsesarbejdet, og om en række af de udfordringer som Koda står overfor. Du får mulighed for at stille spørgsmål og debattere med medlemmerne af bestyrelsen.

Læs mere om arbejdet i Kodas bestyrelse her

(OBS: Mødet holdes samtidig med Seminar & Bar, der er åbent for alle medlemmer af Koda, i Lautrupsgade 9 – 2100 København Ø.) 


Fakta
Kodas generalforsamling afholdes tirsdag den 28. april 2020 i Filmhuset. Der er valg til bestyrelsen. Hvert andet år er 3 autormedlemmer på valg. Hvert andet år er der to musikforlæggere på valg. I 2020 er der valg for autorer. Fristen for at melde sit kandidatur er 15. marts 2020. Du kan læse mere om tidsfrister, formalia osv. om Kodas generalforsamling her

 
Tid & sted
Torsdag den 27. februar 2020. Kl. 15:30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø.

TILMELD DIG HER

 

10. marts 2020 - Songwriters masterclass med Pilfinger, Anya & Marcus Winther-John

Af DPA, DJBFA & Koda

”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.” - Marcus Winther-John

Den 10. marts afholder DPA, DJBFA og Koda ”Songwriters masterclass”. Her kigger vi under kølerhjelmen på nogle af vores prominente sangskriveres sange i selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide. Vi tager os tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder - så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en Artist Talk med Pilfinger (Lasse Kramhøft) og Anya. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne sammen med Marcus Winther-John giver feedback på udvalgte medlemmers sange. Se hvordan du ansøger om at få feedback på din sang nederst i mailen.
Arrangementet vil blive livestreamet.
Tid & sted
10. marts 2020, kl. 17:00-20:30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø. Tilmeldingsfrist 5. marts.

Program
Kl. 17:00 – 17:10 Velkomst
Kl. 17:10 – 18:10 Artist Talk
Kl. 18:10 – 18:20 Pause
Kl. 18:20 – 19:20 Feedback på din musik
Kl. 19:20 – 19:50 Spørgsmål & afrunding.
Kl. 19:50 – 20:30 Social hour

TILMELD DIG HER

Ønsker du feedback på din musik eller har du et spørgsmål?

Ønsker du at være blandt dem, der får feedback på en af dine sange, så send lydfil og tekst til marcus@dpa.org inden den 4. marts. Specificer her venligst hvad du gerne vil have feedback på. Det kan være alt fra konkrete udfordringer i teksten til sangens struktur m.v., men det er vigtigt, du beskriver din udfordring så detaljeret som muligt. Vælg en sang som du stadig er i process med, så feedbacken er noget, du kan bruge aktivt.

Bliver din sang valgt, vil den blive afspillet i salen og eventuelt indgå i videoen fra arrangement på Kodas YouTube kanal. Du vil få direkte besked inden arrangementet.
Du skal også være mere end velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret under arrangementet.
 
28. april 2020 - Kodas generalforsamling kl. 15

Læs mere her om dagsorden, afstemning og tilmelding. Koda's generalforsamling 2020