Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Følg med her på siden, læs mere og tilmeld dig Kodas medlemsarrangementer.
28. marts - Bliv klogere på DR Radios nye musikstrategi

I 2016 lancerede DR Radio en ny musikstrategi og en handlingsplan for, hvordan DR i fremtiden skal imødekomme den moderne lytters musikvaner og samtidig være medskaber af et stærkt dansk musikliv. Ved to medlemsarrangementer går DR og Koda nu sammen om at sætte ord på, hvad den nye musikstrategi går ud på, og hvad det betyder for de enkelte kanalers profiler.

Til det første arrangement 28. marts sætter vi fokus på den overordnede musikstrategi og handlingsplan, og går i dybden med kanalerne P3, P4, P5, P6 og P7. Her kan du møde:

  • Gustav Lützhøft (radiochef)
  • Lars Trillingsgaard (strategisk musikchef, repræsentant denne dag for de digitale kanaler P5, P6, P7)
  • Mathias Buch Jensen (musikredaktør, P3)
  • Henrik Wacher (musikredaktør, P4)

Arrangementet vil blive livestreamet fra Koda.dk

Tid og sted

28. marts kl. 16:30 – 19:30. DR Koncerthuset. Studie 2. Ørestads Boulevard 13, 2300 Kbh S. 

Dørene åbnes kl. 16:00

Tilmeld dig arrangementet den 28. marts her 

Tilmeldingsfrist mandag den 27. marts kl. 14

Det andet arrangement afholdes den 22. august og vil have fokus på P2 og P8. Flere informationer følger snart på Koda.dk.

5. april - Information om betyrelsesarbejdet i Koda

At påtage sig en bestyrelsespost er et vigtigt stykke arbejde. Det er også til tider en ganske tidskrævende og kompleks opgave, der stiller store krav til de enkelte medlemmers bidrag. Så til dig, der overvejer, om en plads i bestyrelsen er noget for dig, er der et informationsmøde om bestyrelsesarbejdet onsdag den 5. april.

Tilmeld dig medlemsmødet her

Vi har også lavet en en beskrivelse af, hvad bestyrelsesarbejdet egentlig går ud på, hvad det kræver og hvilket ansvar, der følger med.

Læs mere om bestyrelsesarbejdet

27. april - Generalforsamling

Kodas generalforsamling afholdes torsdag den 27. april kl. 15-19 på Borup Højskole, Den Store Sal, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K. Bemærk den ændrede adresseAlle medlemmer af Koda er velkomne til at møde op, men kun stemmeberettigede medlemmer kan deltage i afstemningerne.

Læs mere om hvem der kan stemme

Tilmelding

Af hensyn til forplejning og andet praktisk vil vi være rigtig glade for en tilkendegivelse fra alle, der ønsker at deltage i mødet. Tilmeldingen er ikke bindende.

Tilmeld dig Kodas generalforsamling 2017

Forbered dig på Kodas generalforsamling 2017 ved at læse mere her

 

 

16. maj - Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex (København)

Mere info følger