TV3, TV3+, TV3 Puls

TV3, TV3+ og TV3 Puls er kanaler, som sendes fra England og som derfor hører under det engelske ophavsretsselskab PRS’s forvaltning. Det betyder, at det i udgangspunktet er PRS, der indgår aftaler for brug af musik på kanalerne og som er ansvarlig for udbetaling af de opkrævede beløb i henhold til egne fordelingsregler. 

Hvornår er der udbetaling?

Se hvornår vi udbetaler i vores udbetalingskalender

Jingler, kendingsmelodier, mv.
  • Der reduceres ikke for kendingsmelodier, jingler, og temaunderlægning til konkurrencer. Disse udbetales med samme værdi som andre mekaniske fremførelser.
  • Der anvendes reduktion for stations-id, stations-lyd-design, trailer og lignende. Det vil sige for fremførelser, som ikke er skabt eksklusivt til ét bestemt program og som primært ligger uden for de egentlige udsendelser. Værdien er 10 % af den enkelte tv-kanals normale minutværdi.
  • Der anvendes reduktion for musik i reklamer. Værdien er 50 % af den enkelte tv-kanals normale minutværdi.
Reklamer

Koda udbetaler for musik i reklamer på både TV3, TV3+ og TV3 Puls. På TV3 sker det som en del af udbetalingen for den fulde sendeflade og på de andre kanaler som en del af en særskilt reklameudbetaling.

Rapportering

TV3 har et stort dansk programindhold og af den grund behandles og udbetales kanalen af Koda. Det sker på baggrund af rapportering videresendt af PRS, som dækker den fulde sendeflade inklusiv reklamer. Det gælder ikke for TV3+, TV3 Puls, som har et mindre dansk programindhold og som udbetales af PRS.

 

Se dine udbetalinger fra TV på Mit Koda

På din kontooversigt kan du se detaljer om dine udbetalinger fra TV.

Gå til Mit Koda