Øvrige TV kanaler

Eurosport, MTV, Discovery Channel, Animal Planet, Cartoon Network

Eurosport og MTV er satellit kanaler, som kan modtages i Danmark, men bliver oplinket i et andet land. Frem for at hvert modtagerland bruger ressourcer på at fordele penge for den samme kanal, sender ophavsretsselskabet i hvert modtagerland penge til ophavsretsselskabet i oplinklandet. Dette ophavsretsselskab får rapporteret, hvilken musik, der er brugt på kanalen og fordeler derefter alle pengene. Dette betyder, at kanalerne bliver afregnet i henhold til de afregningsregler, der er hos de udenlandske ophavsretsselskaber.

  • Eurosport bliver fx oplinket fra Frankrig. Koda sender derfor penge til det franske ophavsretsselskab, SACEM, som så foretager afregningen. Ofte afregner udenlandske selskaber på baggrund af en lille stikprøve, hvilket betyder, at man ikke kan være sikker på, at modtage penge for sine fremførelser.
  • Discovery Channel, Animal Planet og Cartoon network har ikke noget dansk program-indhold, men rummer et vist omfang af danske reklamer. Koda sender oplysninger til PRS, som er det engelske ophavsretsselskab, om de danske reklamer, som PRS vil inddrage i deres program-data.
Uptown TV

Vi modtager fuld rapportering for musikvideoerne på Uptown TV.

 

Se hvornår vi udbetaler i udbetalingskalenderen

Se dine udbetalinger fra TV på Mit Koda

På din kontooversigt kan du se detaljer om dine udbetalinger fra TV.

Gå til Mit Koda