Anerkendelse af kreativt musikbrug
Kodas Mad & Musik Pris er en anerkendelse af en særligt udvalgt musikbruger, som har valgt at anvende musikken på nyskabende og kreativ vis for at understøtte det gode værtskab. Prisen uddeles i forbindelse med Copenhagen Food Fair den 22. februar i forbindelse med kåringen af Årets Kok og Årets Tjener.
Kodas Mad & Musik Pris uddeles i samarbejde med branche- og arbejdsgiverorganisationen for hotel, restauration og turisterhverv, HORESTA.
De nominerede til Kodas Mad & Musik Pris 2015 er:
- Best Western Hotel, Svendborg
- Wallman’s, København
- Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia
Et dommerpanel bestående af kok Karsten Kroman, All about cooking, ansvarshavende redaktør Peter Ramsdal, Gaffa, samt repræsentanter fra HORESTA og Koda vil udpege vinderen.
Udover anerkendelsen udgøres prisen også af en særlig musikalsk oplevelse for den vindende virksomhed.
Fokus på musikken i hotel & restaurationsbranchen
Kodas fokus på musikken kommer til udtryk på mange måder, og i forbindelse med stiftelsen af en ny pris: Kodas Mad & Musik Pris, sætter vi fokus på musikkens værdi i hotel- & restaurationsbranchen.
"Mad og musik kan forenes, så det understøtter forretningen og kan ses på bundlinjen. Musikken er derfor en væsentlig parameter, når der skal skabes gode oplevelser for både gæster og ansatte, og styrke den samlede oplevelse og dermed det gode værtskab. Dét sætter Koda fokus på med den nye Mad & Musik Pris, hvor vi gerne vil give et skulderklap til en virksomhed, som virkelig har tænkt over anvendelsen af musikken i samspil med maden", fortæller konsulent Sara Porskrog, Koda, som daglig arbejder med at indsamle og videreformidle viden omkring strategisk brug af musik.
Læs mere om Kodas Mad & Musik Pris
Copenhagen Food Fair 2015 finder sted i Bella Center, København fra den 21. – 24. februar.