Koda Skolekontakt


Koda Skolekontakt er et tilbud til alle landets skoler om at få en gratis workshop med en professionel komponist eller sangskriver.

Koda Skolekontakt er en del af kommunikationsindsatsen i Koda, som gennem en kreativ workshop har til formål at lære fremtidens musikbrugere om musikkens værdi, og om de vilkår og rettigheder, der gælder for komponister og sangskrivere.

Hvem kan søge?

Alle landets skoler og gymnasier kan søge. Ordningen gælder for 6. til 10. klassetrin i folkeskolen, og som noget nyt i 2017 kan også efterskoler, gymnasieklasser og erhvervs-skoler ansøge.

Der kan max. deltage 30 elever eller en skoleklasse i en workshop.


Hvad består det af?
Sammen med kunstneren skal klassens elever udforske musikkens univers og komponere deres egen sang/musik. Dermed får de unge mennesker mulighed for at opleve på egen krop, hvor stort et arbejde der ligger bag den skabende proces.

Workshoppen er gratis, og varer 4 timer. Det er dog et krav at man som lærer forbereder eleverne inden workshoppen på emnet, fx ved at se nedenstående film med Per Vers. Det er oplagt at bruge workshoppen som et led i musikundervisningen, men kan også bruges tværfagligt i forhold til dansk eller samfundsfag.

 

Ansøg om besøg

Der er lukket for ansøgninger til skoleåret 2017/2018. For spørgsmål kontakt os på skolekontakt@koda.dk.

 

 

Video: Musikken kommer ikke af sig selv

Se Per Vers forklare de danske skolelever, hvorfor det er rimeligt at betale til Koda, når man bruger musik. Videoen er produceret for Koda Skolekontakt og bliver vist for eleverne, inden de får besøg af Koda Skolekontakt.

 

 

Disse skoler besøgte vi i 2016