Mit Koda for medlemmer
- for dig der skaber musik

Selvbetjening for kunder
- for dig der bruger musik

Dansk musik populær på TDC PLAY

På top 10 over den mest downloadede musik på TDC PLAY har danske kunstnere sat sig på hele ni pladser. Første Koda-afregning for brug på musiksitet finder sted i september 2008.

28. juli 2008

De 10 mest downloade kunstnere fra 1. april til 20. juli på TDC PLAY er:

1. Madonna
2. L.O.C.
3. Martin
4. Infernal
5. Alphabeat
6. På Slaget 12
7. Natasja
8. Kim Larsen & Kjukken
9. Lizzie
10. TV-2

I alt er der i perioden downloadet musik med flere end 50.000 forskellige kunstnere og grupper.

Fakta om TDC PLAY

  • Første afregning for brug på PLAY finder sted i september 2008. Essensen i aftalen er, at TDC's kunder kan lytte til musik, så længe de er kunder hos TDC, og fordelingsnøglen vil så vidt muligt afspejle dette. Koda og NCB arbejderpå højtryk med et fordelingsgrundlagg, som er baseret på den faktiske brug.
  • Vederlag fra betalingstjenesterne (fx TDC musikbutik) afregnes som hidtil.
  • PLAY giver TDC's kunder ubegrænset adgang til over 1 mio. forskellige tracks. TDC har gjort et stort arbejde for at få så meget dansk musik med som muligt. TDC betaler 40-50 mio. kr. over de første to år for gratisdelen af PLAY, og hertil kommer vederlag fra betalingstjenesterne. Efter de to første år betaler TDC efter den faktiske brug kombineret med en månedlig minimumsbetaling pr. husstand, der har adgang til PLAY.
  • TDC PLAY omfatter udgivelser fra verdens fire største pladeselskaber, Universal Music, SONY BMG, EMI og Warner Music, samt en række uafhængige danske selskaber som MBO, DiGiDi, Artpeople, Clockwize, House of Scandinavia m.fl. Tjenesten omfatter i alt ca. 1,2 mio. musiknumre.
Emneord
Koda
Lautrupsgade 9
2100 København Ø

Tlf.: 33 30 63 00
info _@ If you can read this, please upgrade to a modern browser. koda.dk
  • Kunde
  • Medlemsnyheder

    Tilmeld nyhedsbrev