Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Følg med her på siden, læs mere og tilmeld dig Kodas medlemsarrangementer.
26. januar - Bliv klogere på fundraising og alternativ finansiering

Hvordan finder jeg finansiering til min næste udgivelse, turné eller musikvideo? Hvad kan et kommercielt partnerskab gøre for mig? Hvordan kan jeg bruge min kreativitet til at søge støtte?

Vi kickstarter året med at sætte fokus på, hvordan du kommer i gang med fundraising til dine musikprojekter, og andre kreative initiativer, der kan hjælpe dig med at finansiere og udbrede kendskabet til din musik. Vi har inviteret et panel af nøglepersoner til at dele deres erfaringer og viden med dig. Så kom og få gode råd og tips og få stillet de spørgsmål, som du allerhelst vil kende svaret på.

Dagen afsluttes med lidt let mad og drikke.

Arrangementet livestreames fra Kodas hjemmeside.

Du kan se programmet og tilmelde dig fra den 15. december.

Tid & sted

Den 26. januar. Kl. 16:30-20:00. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø.