Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Følg med her på siden, læs mere og tilmeld dig Kodas medlemsarrangementer.
19. januar - Bliv klogere på subventionerede koncerter

Koda holder et ”how to” arrangement om subventionerede koncerter d. 19. januar 2017

Skriver du partiturmusik eller musik der tilhører en smal genre? Så kan det være det er relevant for dig, at søge om at få dine koncerter subventioneret.

Hvad er subventionerede koncerter?

Subventionerede koncerter er koncerter, der får tilført ekstra store udbetalingsbeløb  med det formål at understøtte værker og koncerter, der – uanset genre - på afgørende måde er med til at styrke diversitet og udvikling i musiklivet og som umiddelbart ikke har noget større indtjeningspotentiale i sig selv.

Pr. 1. juli 2016 trådte en ny ordning for subventionering af koncerter i kraft. Baggrunden for den nye ordning var blandt andet at tiltrække nye områder af den eksperimenterende musikscene – herunder ikke mindst de rytmiske miljøer, der hidtil har været underrepræsenteret. Ordningen er således i højere grad blevet gjort ansøgningsbaseret og Koda har nedsat et ekspertudvalg til at behandle ansøgningerne.

Læs mere om den nye ordning her

Bliv klogere på praktikken

Kom og hør mere om, hvordan du ansøger om at få dine koncerter subventioneret, når Koda åbner dørene for et medlemsmøde. Her kan du få alle de praktiske informationer om ordningen, ansøgningsproceduren, deadlines og så videre.

Vi vil gerne understrege at ordningens grundpræmis er genremæssig bredde, nytænkning og aktualitet i forhold til musiklivet her og nu. Både nye  og gamle brugere af ordningen er yderst velkomne.

Tid & sted

19 januar, kl. 17 – 18.30, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

Dørene åbnes klokken 16.30

Program
  • Velkomst og introduktion til ordningen ved Kodas musikfaglige rådgiver Jens Bruno Hansen
  • Introduktion til ansøgningsprocedure
  • Spørgsmål til panelet: Jens Bruno Hansen, afdelingschef for udbetaling Jens Juel, og udvalgsmedlemmerne Finn Olafsson og Jakob Høgsbro

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist den 16. januar 2017

 

26. januar - Bliv klogere på fundraising og alternativ finansiering

Hvordan finder jeg finansiering til min næste udgivelse, turné eller musikvideo? Hvad kan et kommercielt partnerskab gøre for mig? Hvordan kan jeg bruge min kreativitet til at søge støtte?

Vi kickstarter året med at sætte fokus på, hvordan du kommer i gang med fundraising til dine musikprojekter, og andre kreative initiativer, der kan hjælpe dig med at finansiere og udbrede kendskabet til din musik. Vi har inviteret et panel af nøglepersoner til at dele deres erfaringer og viden med dig. Så kom og få gode råd og tips og få stillet de spørgsmål, som du allerhelst vil kende svaret på.

Du kan møde…

Martin Buck Hegaard fra Volume, der står bag tidens mest innovative kommercielle partnerskaber mellem bl.a. Mø & Microsoft Surface Pro4, Minds of 99 & Tuborg Music, High-Fi Klubben & Tina Dickow og mange flere. SoWhatCopenhagen ved Maiken Ingvordsen som har specialiseret sig i fundraising til kreative projekter. Manden bag Danmarks førende crowdfundingsite Booomerang, Michael Eis. Niller Wischmann, grundlæggeren af Kulturens Kontanter og ikke mindst Jesper Hansen fra Kodas Legatudvalg 2016.

Program

Kl. 16:30-16:35 Velkomst v/ Koda

Kl. 16:35-16:50 Velkomst og intro v/ moderator Katrine Nyland Sørensen

Kl. 16:50-17:15 Kreativ fundraising  v/ Maiken Ingvordsen, SoWhatCopenhagen

Kl. 17:15-17:35 Gode råd fra Kodas Legatudvalg 2016 v/ Jesper Hansen

Kl. 17:35-17:45 Pause

Kl. 17:45-18:05 Den ideelle ansøgning v/ Niller Wischmann, Wischmann Innovation

Kl. 18:05-18:25 Crowdfunding v/ Michael Eis, Booomerang

Kl. 18:25-18:45 Kommercielle partnerskaber v/ Martin Buck Hegaard, VOLUME

Kl. 18:45-19:15 Spørgsmål fra salen

Kl. 19:15-20:00 Social hour

Tid & sted

Den 26. januar kl. 16:30-20:00. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø.

TILMELD DIG HER

Arrangementet livestreames fra Kodas hjemmeside.