Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

 • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
 • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
 • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Følg med her siden, læs mere og tilmeld dig Kodas medlemsarrangementer.
12. oktober - Musikalsk Speeddating

DPA, DJBFA & Koda giver dig nu mulighed for at overvære et ekspertpanel af branchefolk tage fire medlemmers sange under kærlig behandling, når de fra scenen giver deres feedback til, hvordan musikken kan blive endnu bedre.

16 medlemmer er allerede blevet udvalgt ud fra de ansøgninger, som vi har modtaget hen over sommeren til at deltage i en musikalsk speeddating med hinanden og deltage i et seminar om kreativ sparring med The Pitchshifters. Ud af dem vil 4 blive udvalgt til at deltage i den ultimative speeddate med vores ekspertpanel bestående af Annika Aakjær, Michael Møller, Sarah Sølvsteen og Cutfather. Fra scenen hører vi musikken, læser teksterne og hører panelets feedback.

Få glæde af deres tips og gode råd! 

FØLG MED PÅ LIVESSTREAM HER FRA KL. 17.00

Arrangementet ledes med kyndig hånd af sangskriver, musiker og producer Nikolaj Steen. Vi byder på lidt at spise og drikke efter arrangementet.

Se video fra vores første musikalsk speeddating arrangement i februar

Tid & sted

12. oktober 2016, kl. 17:00-20:00. Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Dørene åbnes kl. 16:30.

Program
 • Kl. 17:00-17:10 Velkommen v/ DPA, DJBFA & Koda
 • Kl. 17:10-17:20 Introduktion af branchepanelet og aftenens program/formål.
 • Kl. 17:20-17:45 Evaluering af sang 1
 • Kl. 17:45-18:10 Evaluering af sang 2
 • Kl. 18:10-18:20 Pause
 • Kl. 18:20-18:45 Evaluering af sang 3
 • Kl. 18:45-19:10 Evaluering af sang 4
 • Kl. 19:10-19:30 Spørgsmål fra salen og opsummering
 • Kl. 19:30-20:00 Social hour

TILMELD DIG HER

Tilmelding er gratis men bindende. Afmelding senest kl. 10 på dagen.
Arrangementet livestreames fra Koda.dk

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

Koda

 

Mini biografier

Nikolaj Steen - sanger, musiker, producer, sangskriver, komponist gennem mere end 30 år. Han udgav sit debutalbum Nick Name i 1987, men slog først for alvor i gennem, da han i 1992 landede en amerikansk pladekontrakt og udgav albummet Nikolaj Steen. Nikolaj har siden udgivet yderligere 4 soloalbums. Sidst det anmelderroste album Closer (2001), efterfulgt af live-albummet Closer & Live (2002). Nikolaj har produceret for bl.a. Kaya Brüel, TV2, Den Gale Pose og Infernal. Han har også produceret soundtracks til en række danske film, heriblandt Okay og Lad De Små Børn Komme Til Mig. I 1996 producerede Nikolaj Steen albummet 1996 med Sanne Salomonsen, hvor han også skrev størstedelen af numrene. Han har også ageret Sannes fast kapelmester. Foto: Morten Jerchau

Annika Aakjær er en anmelderrost dansksproget sanger og sangskriver. Hun debuterede i 2008 med sit første album ”Lille filantrop”, som fik anmelderne til at spå hende en stor fremtid. I 2009 vandt hun en Steppeulv for ”Årets håb” og blev samme år nomineret til en Danish Music Award for ”Årets nye danske navn”. Flere nomineringer og priser er fulgt efter Annikas efterfølgende album, og hun er netop nu aktuel med det 3. album "Lykkens Gang". Ud over egne albums har hun også skrevet sange til og har medvirket i film, teater og tv. Annika vandt en Robert i 2013 i kategorien ”Bedste originale sang” for sin titelmelodi til filmen ”Gummi T”. Foto: Christian Bang

Michael Møller har siden 2002 udgivet en lang række albums, både i eget navn og med sine bands Moi Caprice og The Mountains. Han har haft såvel kommerciel som kunstnerisk succes med blandt andet fem Ugens Uundgåelige på P3 og et utal af gode anmeldelser. Michael har også modtaget en række priser, heriblandt en Danish Music Award og kritikerprisen Steppeulven af hele to omgange. Med sine bands har han turneret store dele af verden, og han har også været at finde på Roskilde Festivals scener tre gange. De seneste år har han desuden arbejdet med formidling af sangskrivning som underviser og vejleder på Rytmisk Konservatoriums sangskriverlinje og på flere højskoler. Foto: pressebillede.

Sarah Sølvsteen startede sin karriere allerede som 19-årig som manager for det dengang ukendte band Saybia. Siden da har hun arbejdet som booker for Offbeat og startede i 1999 Silverstone Management. Her fungerede hun som manager for blandt andet Saybia, Kashmir og When Saints Go Machine. Sideløbende arbejdede Sarah som arrangør og booker for Klub Revolver, som holdt månedlige arrangementer med nye nordiske bands, kunstnere og DJ’s i København. I 2009 lukkede Sarah sit managementfirma og holdt en pause fra musikken. I 2011 var hun med til at starte Skandinavian CPH op i København, og har siden da været ansat der som international agent for bl.a. MØ, The Minds of 99, Cancer, WhoMadeWho med flere.

Cutfather aka Mich Hedin Hansen lærte vi at kende i slutningen af 1980’erne, hvor han vandt  Danmarksmesterskaberne i mix flere gange og blev nr. 2. ved verdensmesterskabet. I 1987 startede han et samarbejde med produceren Carsten Schack, og under navnet Soulshock & Cutfather modtog de bl.a. en grammy-nominering i 1991 for hittet "Fly Girl" skrevet til den amerikanske rapper Queen Latifah. Cutfather har siden været en del af flere succesfulde producerkonstellationer, herunder Cutfather & Joe, og har siden 2006 samarbejdet med produceren Jonas Jeberg i flere sammenhænge. Passionen for musikken, et evident hitøre og et talent for beats, har gjort Cutfather til en af vores største producere, og han siden karrierens start leveret beats, hits og hooklines til en lang række af verdens største kunstnere, herunder Kylie Minogue, Christina Aguilera, Pussycat Dolls, Jamelia og mange andre.

Pitchshifters er et prisvindende dansk producerteam bestående af Mads Winther og Thor Nørgaard. De har lavet albums, soundtracks og hitlistebaskere i både ind- og udland for flere af de store pladeselskaber, såsom Universal, SONY, Warner, Shady Records og Def Jam. De har samarbejdet med et utal af kunstnere, herunder Chris Brown, Pharrell, Jadakiss, Slaugtherhouse, Christian Milan, Kobe, Dj Drama, Crooked I, Medina, Bridget Kelly, Big Syke (The Outlaws), Lil Scrappy, Jokeren, Soulshock, Outlandish, Burhan G, Brandon Beal og Christine Milton. Pitchshifters arbejde spænder bredt mellem mange genrer, men deres varemærke er lige-ud-landevejen hits med brug af både samples og liveinstrumenter. Musikken forbliver autentisk, mens den samtidig når ud til masserne.

15. og 16. november - Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex

Er du nyt medlem af Koda, eller trænger du bare til at få opdateret din viden, så kom og mød os til en snak og en guide igennem bl.a. koncertrapportering, værkanmeldelser, registrering af udgivelser eller få sat det der med rettigheder på plads en gang for alle. Koda, NCB og Gramex giver dig overblik over de mange regler og begreber i din verden som musikskaber.

Kom og mød os, lyt til lidt livemusik og spis en sandwich. Vi glæder os til at se dig.

Tid og sted
 • Tirsdag den 15. november kl. 16.30 hos Koda i Lautrupsgade 9 (København)
 • Onsdag den 16. november kl. 16.30 på Promus, Vester Allé 15 (Aarhus)

Vi åbner for tilmeldingen d. 24. oktober.