Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Følg med her på siden, læs mere og tilmeld dig Kodas medlemsarrangementer.
28. marts - Bliv klogere på DR Radios nye musikstrategi

I 2016 lancerede DR Radio en ny musikstrategi og en handlingsplan for, hvordan DR i fremtiden skal imødekomme den moderne lytters musikvaner og samtidig være medskaber af et stærkt dansk musikliv.

Ved to medlemsarrangementer går DR og Koda nu sammen om at sætte ord på, hvad den nye musikstrategi går ud på, og hvad det betyder for de enkelte kanalers profiler.

Til det første arrangement 28. marts sætter vi fokus på den overordnede musikstrategi og handlingsplan og går i dybden med kanalerne P3 og P4, samt udvalgte DAB kanaler. Tilmelding åbner den 6. marts her på siden. Tid og sted annonceres snart.

Det andet arrangement afholdes i august med fokus på P2 og P8. Flere informationer følger snarest.

 

 

27. april - Generalforsamling

Tid: ?

Sted: Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K

Flere informationer følger