Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Følg med her på siden, læs mere og tilmeld dig Kodas medlemsarrangementer.
5. april - Information om betyrelsesarbejdet i Koda

At påtage sig en bestyrelsespost er et vigtigt stykke arbejde. Det er også til tider en ganske tidskrævende og kompleks opgave, der stiller store krav til de enkelte medlemmers bidrag. Så til dig, der overvejer, om en plads i bestyrelsen er noget for dig, er der et informationsmøde om bestyrelsesarbejdet onsdag den 5. april.

Tilmeld dig medlemsmødet her

Tid og sted

Medlemsmødet afholdes onsdag den 5. april fra kl. 17.00 - 19.30 i Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

Vi har også lavet en en beskrivelse af, hvad bestyrelsesarbejdet egentlig går ud på, hvad det kræver og hvilket ansvar, der følger med.

Læs mere om bestyrelsesarbejdet

27. april - Generalforsamling

Kodas generalforsamling afholdes torsdag den 27. april kl. 15-19 på Borup Højskole, Den Store Sal, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K. Bemærk den ændrede adresseAlle medlemmer af Koda er velkomne til at møde op, men kun stemmeberettigede medlemmer kan deltage i afstemningerne.

Læs mere om hvem der kan stemme

Tilmelding

Af hensyn til forplejning og andet praktisk vil vi være rigtig glade for en tilkendegivelse fra alle, der ønsker at deltage i mødet. Tilmeldingen er ikke bindende.

Tilmeld dig Kodas generalforsamling 2017

Forbered dig på Kodas generalforsamling 2017 ved at læse mere her

 

 

16. maj - Bliv klogere på Koda, NCB og Gramex - fokus på din udgivelse

 

 

Når du skal udgive din musik, kommer du sjældent udenom en aggregator, der placerer din musik på de mange streaming - og downloadtjenester. Vi har inviteret DiGiDi, der igennem 14 år har leveret denne service. DiGiDi fortæller, hvad de kan gøre for din musik, og hvad du får ud af at være hos dem.

Til vores næste medlemsarrangement, som finder sted den 16. maj, har vi har samlet, hvad du, som nyt medlem af Koda, bør vide. Vi giver dig overblik over, hvad dit medlemskab indebærer, hvad du kan få ud af medlemskabet, og hvor du henter pengene. Du kan møde de organisationer, der håndterer dine rettigheder, både som skabende - (NCB og Koda), og som udøvende kunstner (Gramex).

Vi fører dig igennem en tjekliste til din udgivelse, og du kan blive klogere på:

  • Hvordan anmelder jeg værker hos Koda?
  • Hvordan fordeler vi andelene i mit band? Med min producer?
  • Skal jeg altid kontakte NCB, når jeg vil udgive min musik?
  • Koster det noget at udgive digitalt?
  • Hvordan fungerer det med YouTube?
  • Må jeg udgive covernumre?
  • Hvordan får jeg min musik på Spotify og iTunes?

Efterfølgende er der mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med til Koda, NCB og Gramex. DiGiDi vil også være tilstede efter deres oplæg. Vi slutter aftenen af med lidt mad og drikke.

Tid og sted

Tirsdag den 16. maj 16:30 - 20:00, Koda, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

TILMELD DIG HER

Program

16:30 – 16:40 Velkomst

16:40 – 17:00 Dine rettigheder – dine penge v. jurist Jakob Thors

17:00 – 17:15 Mit Koda

17:15 – 17:25 Intro til NCB’s web om udgivelser og de digitale udgivelser

17:25 – 17:35 PAUSE

17:45 – 18:00 Gramex

18:00 – 18:30 DiGiDi om dine digitale udgivelser

18:30 - 19:15 Spørgetid

19:15 – 20:00 Sandwich og vand/øl