Medlemsarrangementer

Kom til Kodas medlemsarrangementer og få mere viden om Koda, bestyrelsens arbejde og få inspiration til din sangskrivning og din karriere.  

Året rundt kan du som medlem af Koda deltage i vores medlemsarrangementer. Arrangementerne falder i 3 kategorier:

  • Generalforsamlinger & informationsmøder. Koda afholder årligt Generalforsamling og løbende informations- og debatmøder om bestyrelsens arbejde og aktuelle sager.
  • Bliv klogere på Koda. Her kan du få et indblik i ophavsretslovens grundprincipper, Kodas forretning og selvbetjening samt deltage i en spørgetime, hvor du kan få et ansigt-til-ansigt møde med Kodas medarbejdere. Arrangementerne holdes jævnligt i samarbejde med NCB og Gramex.
  • Karriereinspiration. Her kan du møde forskellige nøglepersoner fra musikbranchen og få glæde af deres gode råd og tips om alt fra sangskrivning og karrierevalg til fundraising og markedsføring.

Kodas medlemsarrangementer er også en mulighed for dig til at møde andre sangskrivere og komponister og udvide dit branchenetværk.

Vi vil med enkelte undtagelser altid livestreame vores medlemsarrangementer, så du kan følge med uanset, hvor du befinder dig. Du vil efterfølgende kunne se eller gense videoer og interviews på Koda Stream.

Følg med her på siden, læs mere og tilmeld dig Kodas medlemsarrangementer.
22. august - Bliv klogere på DR Radios nye musikstrategi – Del II

Den 22. august åbner vi dørene op for anden del af Kodas medlemsseminar ”Bliv klogere på DR Radios nye musikstrategi”. Vi sætter fokus på den nye musikstrategi og zoomer ind på P2 og P8.

I 2016 lancerede DR Radio en ny musikstrategi og en handlingsplan for, hvordan DR i fremtiden skal imødekomme lytternes musikvaner og samtidig være medskaber af et stærkt dansk musikliv. Ved to medlemsarrangementer er DR og Koda gået sammen om at sætte ord på, hvad den nye musikstrategi går ud på, og hvad det betyder for de enkelte kanalers profiler.

Til første del af seminaret den 28. marts satte vi særligt fokus på kanalerne P3, P4, P5, P6 og P7 – nu præsenterer vi igen den overordnede musikstrategi og vender blikket mod P2 og P8. Vi har samlet hovedpersonerne bag DRs musikbærende radiokanaler, som giver indblik i strategien, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Tid & sted

22. august kl. 16:30 – 19:00. Koda. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø. Dørene åbnes kl. 16:00

Program: TBA

Læs om eller se "Bliv klogere på DR Radios nye musikstrategi - del I" her

Arrangementet vil blive livestreamet på Koda.dk

TILMELD DIG HER