Mit Koda for medlemmer
- for dig der skaber musik

Selvbetjening for kunder
- for dig der bruger musik

Danish Music Awards Jazz

Hvem er årets livejazz-arrangør?

Traditionen tro er Koda med til at kåre årets danske livejazz-arrangør ved Danish Music Awards Jazz. I år kan både musikere og publikum stemme, og de to gruppers stemmer vægtes lige højt når den endelige vinder af den prestigefyldte pris skal findes. Afgiv din stemme længere nede på denne side.

Musiker
Hvor har det været særligt rart at spille? Hvor vil du altid gerne tilbage til? Hvor er der altid et godt og entusiastisk publikum, og hvor føler du dig som jazz-musiker allermest værdsat og velkommen?

Publikum
Hvor bliver du som publikum mødt af det fedeste program? Det mest imødekommende personale? Og hvor har du haft de bedste jazzoplevelser i det forgangne år?

Senest 16. november 
Afstemningen løber t.o.m. søndag d. 16. november, hvorefter tre nominerede finalister annonceres. Den endelige vinder annonceres ved Danish Music Awards Jazz-showet i Bremen Teater d. 24. november.

Hvem kan du stemme på?
Alle arrangører af livejazz kan vinde: spillesteder, jazzklubber og festivaler.

Bemærk: Da den samme arrangør ikke kan vinde prisen to år i træk, kan der ikke stemmes på spillestedet Charlie Scott's (Kbh) som vandt prisen sidste år.

AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET

Derfor er Koda med

Koda er igen i år med bag kåringen af årets danske livejazz-arrangør. Det er vi, fordi vi vil være med til at hædre de arrangører, der skaber de gode rammer for, at musikken kommer ud til sit publikum.

I Koda arbejder vi for musikken - både for dem der skaber musikken, og dem der skaber rammerne for, at den bliver spillet.

Instagram dit favorit spillested

 #jazzliveprisen
Koda
Lautrupsgade 9
2100 København Ø

Tlf.: 33 30 63 00
info _@ If you can read this, please upgrade to a modern browser. koda.dk
  • Kunde
  • Medlemsnyheder

    Tilmeld nyhedsbrev